Skyrim-modden Enderal slippes snart på Steam

Er et fullstendig nytt rollespill, og selvsagt helt gratis.

Om du kunne tenke deg et nytt rollespill i stil med The Elder Scrolls V: Skyrim, bør du ta en titt på Enderal: Forgotten Stories. Dette er en modifikasjon for Skyrim som i praksis forvandler Bethesdas gamle traver til et helt nytt rollespill, uten at det koster en krone.

Dette bildet minner meg litt om Risen-spillene.
Dette bildet minner meg litt om Risen-spillene.

For å spille spillet trenger du en lovlig kopi av The Elder Scrolls V: Skyrim, og det er ikke nødvendig med noen utvidelser. Siden modifikasjonen lanseres via Steam, trenger du heller ikke å hente frem Google for å finne ut hvordan ting skal installeres. Merk at modifikasjonen per nå ikke er kompatibel med Special Edition-versjonen av Skyrim.

Et helt nytt spill

Enderal: Forgotten Stories byr på en variert og stor verden som du fritt kan utforske, en «ukonvensjonell» historie med det utviklerne beskriver som troverdige figurer, profesjonelt stemmeskuespill både på engelsk og tysk, og en rekke spillmessige endringer i forhold til hovedspillet (inkludert nye klasser og egenskaper, og egne overlevelsesmekanismer).

Utviklerne regner at spillet vil ta mellom 30 og 125 timer å fullføre, avhengig av hvor mye av sideinnholdet du engasjerer deg med.

Modifikasjonen har nylig blitt godkjent for lansering av Valve, og skal etter planen slippes den 14. februar. Hvis du vil få et inntrykk av hva du har i vente, kan du ta en titt på denne ferske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.