Nintendo Switch Online har fått to nye spill

Super Mario Bros. 2 og Kirby’s Adventure.

Det er den tiden av måneden igjen: Nintendo har oppdatert Nintendo Switch Online med nye NES-spill. Denne måneden står i plattformspillenes tegn, med Super Mario Bros. 2 og Kirby’s Adventure. Begge er altså sideskrollende, todimensjonale plattformspill med fargerik og søt grafikk, skjønt de er samtidig ganske ulike hverandre.

Kirby's Adventure.
Kirby’s Adventure.

Hopp, sprett og … sug?

Kirby’s Adventure kom fra HAL Laboratory, og ble lansert for NES så sent som i 1993. Spillet følger det søte småtrollet Kirby, som må hoppe og sprette seg gjennom varierte nivåer. Måten han overvinner fiendene sine på er ganske unik; han har tydeligvis ekstrem lungekapasitet, og suger rett og slett fiender og andre ting inn i munnen sin for så å skyte dem ut som projektiler.

Kirby kan også erverve seg spesialegenskaper ved å suge inn visse fiender.

Mario og gjengen

Super Mario Bros. 2.
Super Mario Bros. 2.

Super Mario Bros. 2 kommer fra Nintendo selv. Spillet debuterte i Japan i 1988 og kom til våre breddegrader året etter. Det følger ganske tett i forgjengerens fotspor, og om du har erfaring med Mario-serien vet du hva du kan forvente.

I motsetning til i mange andre klassiske Mario-spill kan du her velge mellom fire spillbare figurer foran hvert brett (Mario, Luigi, Toad og Prinsesse Toadstool).

Nintendo Switch Online har nå passert 30 NES-spill som du altså kan fritt laste ned og spille så lenge du er betalende medlem. Her er en liten presentasjon av dagens tilskudd, via Nintendo på Twitter:

Toppbildet stammer fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.