Game Boy-spillet Link’s Awakening får nyversjon for Switch

Et av Zelda-seriens mest populære spill får nytt liv senere i år. Her er traileren.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening kom til Game Boy i 1993, og ble ikke bare et av de mest populære spillene for den håndholdte plattformen, men også en av Zelda-seriens mest elskede titler. Nå vender spillet tilbake, i en nyversjon for Nintendo Switch.

Snasent.
Snasent.

Ny grafikk og musikk

Som du kan se av traileren under (spillvideoen begynner cirka ett minutt inn), har originalens enkle men sjarmerende 2D-grafikk blitt erstattet med moderne 3D-grafikk. Som i originalspillet veksler spillet mellom utforsking i fugleperspektiv og sideskrollende plattformsekvenser.

Den nye grafikken ser temmelig lekker ut, spesielt i fugleperspektiv-delen der spillet nå bruker den stilige Tilt Shift-effekten mange kanskje kjenner fra det siste spillet i SimCity-serien.

Nintendo har ikke gitt ut så voldsomt med detaljer om den kommende nyversjonen enda, og noen dato har vi heller ikke fått. Men lanseringen skal finne sted før året er omme. Her er traileren:

Annonseringen kom via gårsdagens Nintendo Direct, og om du ikke fikk med deg den sendingen kan du se den (samt lese en oppsummering av nyhetene) hos Nintendo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.