Retrotimen: – Bubble Bobble er for frustrerende!

Banner Lars i plattformspillkirka, eller har han helt rett?

Denne uken er det Lars, Rasmus og Remi som sitter bak mikrofonene, uten noen fast plan om hva de skal snakke om. Det gjør egentlig ikke noe, for i løpet av ukens episode kommer de innom en rekke artige temaer, inkludert den obskure datamaskinen Commodore 16 og plattformspillet Bubble Bobble.

For mye tilfeldigheter?

Hvis du har spilt Bubble Bobble, husker du det sikkert med glede – men er det like godt i dag? Lars har i alle fall blandede følelser overfor spillet, og jeg skal jo innrømme at det er litt vrient å motsi argumentene hans. Skjønt, hvor frustrerende man opplever spillet i dag avhenger kanskje litt av hvorfor man spiller det?

Uansett, siden Remi er med denne gangen får gjengen endelig oppklart det her med VGA-grafikk, og det blir også litt diskusjon om avkappede fingre og andre hyggelige greier. Ta en titt på denne fancy Soundcloud-boksen, finn den korrekte knappen, og klikk på den for å høre ukens episode:

 

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.