Warparty er et strategispill med dinosaurer og steinaldermennesker

Spillet slippes for konsoll og PC denne måneden.

Ifølge en mye omtalt studie fra noen år tilbake, tror 41% av amerikanerne at dinosaurer har eksistert på jorden samtidig med tidlige mennesker. Og da snakker de altså ikke om fugler, men skrekkøgler av den gode, gamle sorten. Sanntidsstrategispillet Warparty vil neppe bidra til å bryte ned denne myten, da det foregår i en steinalderverden full av – du gjettet det – dinosaurer.

Det ser ut som dinosaurene erstatter stridsvogner og slikt i dette spillet.
Det ser ut som dinosaurene erstatter stridsvogner og slikt i dette spillet.

StarCraft-aktig sanntidsstrategispill

Men vi er altså ganske langt fra byen Bedrock og familien Flintstones her. Warparty foregår i en verden der det har eksistert en mektig sivilisasjon som brukte en kombinasjon av magi og teknologi for å legge planeten under seg. Nå har det gått flere tusen år siden de gikk til grunne, og menneskene har gått tilbake til et steinaldersamfunn. Men de finner stadig mektige gjenstander i ruinene.

Alt dette resulterer i et sanntidsstrategispill i klassisk stil, som for tiden befinner seg i «early access» på Steam men vil ferdigstilles den 28. mars, samtidig som det også slippes for de tre store konsollplattformene. Spillet ser ut til å være i samme stil som StarCraft og WarCraft, med tre unike fraksjoner som alle har unike enheter, bygninger og egenskaper.

Vi loves både en historiedrevet kampanje, en overlevelsesmodus der du må bygge baser og bekjempe stadig større horder med angripere, samt de vanlige flerspiller- og skirmish-mulighetene – ting du kan finne ut mer om på Steam-siden om du er interessert. Her er en litt eldre trailer, med ganske kul musikk:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.