Diablo er ute på GOG!

Få et gjensyn med Tristram og all elendigheten under den hardt prøvede byen, i Blizzards klassiske actionrollespill.

Dagens største overraskelse: Det første spillet i Diablo-serien har blitt relansert på GOG. Spillet som etablerte en hel sjanger er dermed tilbake, i DRM-fri utgave, og kompatibel med moderne operativsystemer.

Djevelsk rollespill

Vi møtes igjen!

Diablo foregår i og under middelalderbyen Tristram. Ugudelige monstre har tatt over katakombene under byens katedral, og du drar inn for å undersøke. Men katakombene er bare begynnelsen, og jo dypere du kommer, jo verre blir det.

Spillet lar deg velge mellom tre forskjellige klasser, hver med unike egenskaper, og du kan enten spille alene eller sammen med andre (via nettet, lokalt nettverk eller TCP/IP). Spillets miljøer og farene du finner der genereres av datamaskinen foran hver runde, noe som fortsatt var ganske unikt da spillet opprinnelig kom i 1996.

Kjøper du spillet på GOG får du i praksis to versjoner – originalen fra 1996 med SVGA-grafikk og Battle.net-flerspiller, og en ny versjon med ulike forbedringer og støtte for moderne oppløsninger.

Dette er det første av Blizzards spill som har blitt gjort tilgjengelig på GOG, men de to første Warcraft-spillene vil følge etter i løpet av tiden som kommer.

Her er spillets klassiske introsekvens:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.