Nå kommer et offisielt Fallout-rollespill

Penn og papir-rollespillet bruker miniatyrene og kampsystemet fra Fallout: Wasteland Warfare.

Brettspillselskapet Modiphius har annonsert at de jobber med et penn og papir-rollespill basert på Fallout-universet. Spillet vil være en ekspansjon for brettspillet Fallout: Wasteland Warfare, som altså er et miniatyrbasert krigsspill satt til samme univers, men vil ha nye regler for å lage egne figurer, skape egne eventyr, og så videre.

Det kan også spilles frittstående, om du ikke ønsker å kjøpe brettspillet, men du må ha de korrekte terningene.

Her er boksen til krigsspillet Wasteland Warfare.
Her er boksen til krigsspillet Wasteland Warfare.

Fra dataspill til ekte rollespill

Her får vi utforske Fallouts verden, treffe kjente figurer fra dataspillene (og få dem med på laget vårt), og kjempe mot alt fra supermutanter til Brotherhood of Steel. Underveis kan vi også bygge opp en egen liten koloni, om den biten falt i smak i Fallout 4.

Spillet er ment for opp til seks spillere, samt én «dungeon master», og skal etter planen slippes til sommeren. Det vil få følge av enda et rollespill i 2020. De to spillene vil bruke selskapets 2d20-system, som de også har brukt i rollespillene Star Trek Adventures, Conan, Mutant Chronicles, Infinity og John Carter of Mars.

Mer informasjon finner du på Modiphius’ nettsted. Jeg ser at Fallout: Wasteland Warfare er til salgs hos flere norske forhandlere, så rollespillene dukker sikkert også opp der du vanligvis kjøper slikt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.