Et nytt I.G.I.-spill er under utvikling

Det tredje spillet i snikespillserien skal slippes i 2021.

For et par år siden fortalte norske Artplant at de jobbet med et nytt spill i snikeserien I.G.I., med undertittelen «We’re Going In». Hva som har skjedd med dette prosjektet vet vi ikke, men nå har de nåværende eierne deres, svenske Toadman Interactive, annonsert at de jobber med et nytt I.G.I.-spill for lansering i 2021.

I.G.I. Origins

Det nye spillet heter I.G.I. Origins, og skal ta for seg forhistorien til organisasjonen spillerne jobbet for i de gamle I.G.I.-spillene. Det blir, som forventet, en taktisk førstepersonsskyter, og den bittelille teaser-videoen som du kan se under indikerer at moroa nok en gang finner sted i store utendørsområder.

Toadman Interactive har lagt opp et nettsted for det nye spillet, der de ber originalspillenes tilhengerskare om å involvere seg med ideer for den kommende tittelen. I.G.I. Origins skal være på prototypestadiet per nå.

Det svenske selskapet kjøpte Artplant i fjor sommer, og sikret seg dermed også rettighetene til I.G.I.-serien. I august annonserte de at et selskap ved navn Petrol Advertising hadde investert i utviklingen i et nytt I.G.I.-spill.

De to første I.G.I.-spillene ble utviklet av det nå nedlagte Oslo-studioet Innerloop og gitt ut av Eidos. Spillene fikk i sin tid skryt for de store og åpne utendørsmiljøene mye av handlingen foregikk i, og måten spillerne måtte tenke smart og taktisk for å infiltrere fiendens baser.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.