En nyversjon av The 7th Guest slippes straks på PC

Den forskrudde leketøysmakeren Henry Stauf plager oss igjen, i The 7th Guest: 25th Anniversary Edition.

Sammen med det første Myst-spillet fikk grøssereventyret The 7th Guest millioner av PC-eiere til å kjøpe CD-ROM-stasjoner for datamaskinene sine, og var dermed medansvarlig for en av de største omveltningene innen spillteknologi som industrien har sett.

The 7th Guest er et eventyr-/hjernetrimspill satt til en guffen og hjemsøkt herregård. Det kombinerer ekte video med forhåndsrendret grafikk, og da det først ble sluppet i 1993 kalte selveste Bill Gates det for «den nye standarden innen interaktiv underholdning.»

En av spillets mest kjente gåter.
En av spillets mest kjente gåter.

Like imponerende er det nok ikke i dag, men nå slippes det i alle fall i en nyversjon. Den heter The 7th Guest 25th Anniversary Edition, og er basert på mobilspillet 20th Anniversary Edition fra noen år tilbake.

Mange nyheter

Nyversjonen får blant annet et helt nytt kontrollsystem, og flere hjelpemidler slik som muligheten til å se alle tingene som kan manipuleres i de ulike rommene. Du kan også hoppe kjapt til hver scene, og får tilgang på et nytt kart som gjør navigasjon enklere. Ellers loves vi forbedret stemmeskuespill med undertitler, oppskalering av grafikken via et «xBRZ-filter» og tre separate lydspor.

Man kan også velge å spille med original grafikk og musikk, samt det klassiske kontrollsystemet. I tillegg inkluderes den klassiske versjonen i sin helhet, som en gratis tilleggspakke. 25th Anniversary Edition kommer også med en Making of-film, 19 slettede scener, 36 låter fra spillet, det originale skriptet og den offisielle The 7th Guest-romanen.

Nyversjonen slippes i alle fall på Steam, men forhåpentligvis også på GOG. Originalspillet var inntil nylig til salgs der, men ble fjernet tidligere denne måneden. Steam-lanseringen er satt til 2. april.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.