Den norske grøsseren Among the Sleep kommer til Switch

Og får fysisk lansering for de to andre konsollene.

Det begynner å bli noen år siden Among the Sleep debuterte på PC, men om du fortsatt ikke har testet spillet, kan det kanskje være greit å vite at det nå slippes for Nintendo Switch. I tillegg dukker det opp en fysisk versjon i butikkene, for både Switch, Xbox One og PlayStation 4. Slippet finner sted den 29. mai, som er spillets femårsdag.

I Among the Sleep spiller du en toåring som havner på nattevandring i en verden som blir mer og mer ulik vår egen. Spillet er en slags grøsser, men utenom enkelte situasjoner holder uhyggen seg stort sett i bakgrunnen slik at du kan gruble over hva det egentlig er som skjer med hovedpersonen underveis.

Om du er interessert, kan du lese hva jeg skrev om spillet da det var nytt. Versjonen som lanseres på Switch er Enhanced Edition, som har et ekstra nivå, bedre grafikk, og bakominformasjon. En digital kunstbok følger også med, samt spillets lydspor. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.