Vampire: The Masquerade: Bloodlines får oppfølger

Paradox har annonsert en ren oppfølger til kultklassikeren fra Troika Games.

Vi mer eller mindre visste at Paradox ville annonsere et nytt spill satt til World of Darkness-universet i dag, men de klarte likevel å overraske – spillet de har annonsert er nemlig en ren oppfølger til kultklassikeren Vampire: The Masquerade: Bloodlines fra Troika Games.

I likhet med originalen blir dette et førstepersonsspill.
I likhet med originalen blir dette et førstepersonsspill.

Søvnløs i Seattle?

Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2 finner sted i Seattle, der du spiller en person som akkurat har blitt forvandlet til en vampyr. De vandøde som allerede bor i byen er ikke udelt positive til din eksistens, og som seg hør og bør må du nå finne ut hvem av dem du skal (prøve å) alliere deg med, og hvordan du skal forholde deg til den etter hvert ganske blodige maktkampen i byen.

Frihet skal visstnok være noe utviklerne har fokusert veldig på, og valgene våre ser ut til å få potensielt store konsekvenser. Du kan lese mer om dette i en omfattende sniktitt på Rock, Paper, Shotgun (andre nettsteder har også sett på spillet allerede, så du finner sikkert flere rundt forbi).

Spillet skal slippes på PC (der det ikke blir eksklusivt for noen enkeltbutikk), Xbox One og PlayStation 4 i første kvartal 2020 (GOG har satt 31. mars som lanseringsdato, men det er muligens bare midlertidig), og utvikles hos Seattle-baserte Hardtop Labs. De har blant annet fått med seg hovedskribenten fra originalspillet, Brian Mitsoda, i en ledende rolle.

Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

2 kommentarer om “Vampire: The Masquerade: Bloodlines får oppfølger”

  1. Etter å ha lest RPS og Kotaku sakene om spillet så har interessen min allerede dalt. Heller fyre opp orginalen som Malkavian, tenker jeg.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.