Her Story-skaperen er tilbake med nytt mysterium

I Telling Lies må du grave etter informasjon i en database med videofiler.

Skaperen av Her Story har annonsert sitt neste spill. Det heter Telling Lies, og beskrives som en etterforskningsthriller med ikke-lineær historiefortelling. Spillet kommer senere i år, og har skuespillere som Logan Marshall-Green, Alexandra Shipp, Kerry Bishé og Angela Sarafyan i rollene.

Hvis poenget er å finne ut hvem som er roboten, har jeg svaret!
Hvis poenget er å finne ut hvem som er roboten, har jeg svaret!

To år med video

I Telling Lies har du fått tilgang på en anonym laptop som inneholder en stjålet database fra den amerikanske etterretningsorganisasjonen NSA, som består av videofoto av fire personer, tatt over to år. Ett eller annet har skjedd i livene til disse personene, og din jobb er å finne ut hva.

Du kan imidlertid ikke bare navigere deg gjennom videoene som du ønsker. Hver video er assosiert med ulike nøkkelord basert på det som blir sagt, og dukker kun opp når du søker på et av disse nøkkelordene.

Det høres altså ut som spillet blir ganske likt Her Story, så om du ønsker å vite litt mer om konseptet kan du jo lese om mine inntrykk av det spillet. Jeg likte Her Story ganske godt, og det minnet meg merkelig nok mest av alt om klassiske eventyrspill med tekstgrensesnitt der man måtte bruke kommandoer som «ask about» for å finne ut av ting.

Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.