Enda flere klassikere annonsert for Sega Ages-serien

Du har sikkert hørt om Herzog Zwei, men har du faktisk prøvd det? Snart får du sjansen.

Sega har annonsert at de vil bringe seks nye spill til Sega Ages-serien. Dette er altså en serie med relanserte spillklassikere der Sega har lagt inn ulike (valgfrie) forbedringer og justeringer, for å gjøre spillene triveligere å spille uten å samtidig endre for mye på dem. Enn så lenge er serien kun ute på Switch, men vi krysser fingrer og tær for at den kommer til andre plattformer også.

Fra plattformhopping til luftkamp

De nyannonserte spillene er følgende titler: Shinobi, Wonder Boy in Monster Land, Fantasy Zone, Puzzle & Action: Inchidant-R, Herzog Zwei og G-LOC Air Battle.

Vi får skrive mer om dem når de nærmer seg lansering, men det er spesielt interessant å se Herzog Zwei på listen. Dette kultspillet regnes nemlig som en av de viktigste forgjengerne til dagens sanntidsstrategispill, og mens mange utvilsomt har hørt om det, er nok antallet som har prøvd det langt mer begrenset.

Segas europeiske avdeling har bekreftet at spillene skal komme vestover også.

Apropos Sega – fikk du med deg at de i løpet av helgen kom med sin offisielle annonsering av Mega Drive Mini? Dette blir en minikonsoll med hele 40 innebygde spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.