Bygg og forsvar en base på Mars

Zombiene har nesten tatt over den røde planeten, nå må du slå tilbake.

Vi liker å trekke frem nylanserte indie-spill som ser ganske stilige ut her på Spillhistorie.no, og i dag dukket en pressemelding om MarZ: Tactical Base Defense opp i vår virtuelle postkasse. Dette er et strategispill der du må bygge base på Mars, men med den litt finurlige ekstra utfordringen at planeten er full av zombier.

Zombier. Ikke bare henger de rundt kirkegårder her hjemme, men de har også begynt å plage folkene på Mars.
Zombier. Ikke bare henger de rundt kirkegårder her hjemme, men de har også begynt å plage folkene på Mars.

Taktikk og tårnforsvar

Dermed må du lage avanserte og forhåpentligvis effektive forsvarsverker for å ta knekken på de vandøde, samtidig som du forsker frem ny teknologi for å finne bedre måter å forsvare deg på, og samtidig (i den historiedrevne kampanjen) prøver å finne ut hvorfor det er zombier på Mars i utgangspunktet.

Spillet skilter også med «skirmish»-modus der du må forsvare deg mot horder av zombier i dataskapte miljøer, samt et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne kart om du ønsker det.

MarZ: Tactical Base Defense ble opprinnelig sluppet i «early access» i 2017, og nå er altså den ferdige versjonen ute. Merk at det i løpet av utviklingstiden har skiftet navn – før het det MarZ Rising. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.