Se utviklingen av et nytt arkadespill

Gjengen fra Tested lager arkademaskin inspirert av Atari-klassikeren Warlords.

Det er fredag, og da passer det greit å lenke til en kul YouTube-serie. Om du fulgte med på Mythbusters, kjenner du sikkert til en kar ved navn Adam Savage. I disse dager driver han en YouTube-kanal ved navn Tested, sammen med en rekke andre talentfulle folk. De svipper rett som det er innom spillverdenen med videoene sine, og her er et kult eksempel.

Sammen med noen utviklere fra Other Ocean Interactive (som blant annet eier retrofokuserte Digital Eclipse) har de nemlig bestemt seg for å lage et arkadespill – en skikkelig, fungerende arkadeautomat med et helt nytt spill. Dette spillet skal være en åndelig oppfølger til Atari 2600-klassikeren Warlords – et BreakOut-aktig spill for opp til fire spillere.

I en serie videoer vil de nå gå gjennom utviklingen skritt for skritt, og det som er lagt ut så langt er faktisk skikkelig fascinerende greier. Ta en titt:

Episode 1:

Episode 2:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.