Nå kan du få Civilization VI til å se ut som Civilization V

Hvis du enda ikke har klart å venne deg til den nye grafikken, har Firaxis selv laget den perfekte modifikasjonen for deg.

Da Civilization VI ble lansert, var det mye snakk om spillets fargerike grafikkstil. Utviklerne fikk blant annet høre at det nye spillet så ut som et mobilspill, og mange beskrev grafikken som tegnefilmaktig. Personlig syntes jeg spillet ser ganske fint ut, men jeg skal innrømme at jeg likte den litt mer realistiske stilen i Civilization V et par hakk bedre.

Lekkert!
Lekkert!

Det er fint med modifikasjoner

Heldigvis er Civilization VI et spill med støtte for modifikasjoner, og nå har Firaxis selv fått en av artistene sine (en kar ved navn Brian Busatti) til å lage en modifikasjon for spillet som rett og slett bytter ut alle teksturene med nye, slik at fargene og detaljene får samme stil som i det forrige Civilization-spillet (samtidig som oppløsningen er høyere enn den var i Civilization V).

Jeg er faktisk litt overrasket over hvor pent resultatet er, i alle fall basert på skjermbildene, så det er ikke utenkelig at neste runde med Civilization VI blir med denne teksturpakken aktivert. Modifikasjonen er på 2,4 GB, og kan lastes ned via Steam Workshop (der du også finner litt mer detaljert informasjon om hva som endres).

Modifikasjonen fungerer med alle nåværende Civilization VI-utgivelser (inkludert Gathering Storm).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.