Utforsk verdensrommet i Massive Galaxy

Dette kommende spillet er en blanding av romhandelsimulator og pek-og-klikk-eventyr.

Noe av det fine med eventyrspill er hvordan sjangeren ofte kan kombineres med andre typer spill. Massive Galaxy ser ut til å være et godt eksempel på dette – her får vi en blanding av klassisk pek-og-klikk-eventyr og romhandelsimulator med turbasert kamp og utforsking av verdensrommet.

Spillet lar deg reise mellom ulike planeter for å kjøpe og selge varer, utføre mer eller mindre lovlige oppdrag og møte representanter for varierte kulturer. Underveis kan du prøve å avdekke den glemte historien til galaksen du befinner deg i, ved å besøke ruinene til eldgamle sivilisasjoner.

Konseptet ser interessant ut, og jeg liker også den retropregede grafikken som er full av detaljer på tross av svært lav oppløsning. Massive Galaxy skal etter planen slippes senere i år, for PC, og du kan finne ut mer på det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.