Indie-perlen World of Goo oppdateres for moderne systemer

Blir også gratis på Epics spillbutikk i en periode.

Det er faktisk over ti år siden hjernetrimmeren World of Goo debuterte på markedet for PC og Wii. Siden den tid har det dukket opp både her og der, og fikk nylig en versjon for Nintendo Switch. Nå arbeider utviklerne med en oppdatert PC-versjon.

Flere oppdateringer

Ifølge PC Gamer, er det ikke snakk om noen direkte nyutgave, men en versjon som er skreddersydd moderne skjermoppløsninger, og som inkluderer en rekke små og store forbedringer (inkludert flere fra den tidligere nevnte Switch-utgaven). Blant annet har utviklerne gått gjennom all grafikken og doblet størrelsen slik at spillet skal ta seg bedre ut i de nye oppløsningene.

Versjonen skal bli tilgjengelig «overalt», men den vil debutere på Epic Game Store, der spillet også skal gis bort gratis fra og med 2. mai.

World of Goo er et fysikkbasert hjernetrimspill der poenget er å bygge mer eller mindre usannsynlige konstruksjoner ved hjelp av merkelige slimvesener. Hvert brett byr på egne, unike utfordringer, og ofte ganske dynamiske miljøer. Her er Switch-traileren, som gir et lite inntrykk av hvordan det hele fungerer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.