Dette er månedens NES-spill for onlinetjenesten til Switch

Mai-utvalget preges av motorsykler, apekatter og grådige sjøpiggsvin.

Den 15. mai slipper Nintendo tre nye NES-spill på Nintendo Switch Online. Som vanlig er dette spill som kan lastes ned og spilles fritt, så lenge du er betalende medlem av tjenesten. De tre spillene er to ganske kjente titler, og én du kanskje ikke har hørt om.

Donkey Kong og Excitebike

Først ut er Donkey Kong Jr., der det nok en gang er Mario som er den store slemmingen. Han har kidnappet Donkey Kong, og du spiller apekongens sønn som naturlig nok ikke er så begeistret for kidnappingen og nå vil redde faren din. Dermed må du hoppe og klatre gjennom fire ulike fulle av hindringer, mens du samler frukt og nøkler.

Så har vi det skrollende racingspillet VS. Excitebike, som altså er versjonen av spillet som kom til Famicom Disk System i Japan. Excitebike-konseptet er nok kjent for de fleste, og denne versjonen har mulighet for at to spillere kan kjøre om kapp via delt skjerm. Man kan også lage egne baner, ved hjelp av 20 ulike banekomponenter.

Det siste spillet denne måneden er Clu Clu Land, og er et arenaspill som på overflaten kan minne litt om Pac-Man, der du må navigere deg gjennom 20 labyrintaktige nivåer på jakt etter gullbarrer. Men det har en god del kompliserende elementer, som gjør seg gjeldende utover i spillet.

Her er en videopresentasjon av de tre utgivelsene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.