Dykk inn i et slavisk eventyrunivers i Thea 2

Denne sjangerhybriden inkluderer både strategi- og rollespillelementer, og er ute nå.

Oppfølgeren til det godt mottatte strategispillet Thea: The Awakening har akkurat gått ut av «early access». Thea 2: The Shattering følger i forgjengerens fotspor, og byr på en blanding av 4X-strategi (tenk Civilization), overlevelsesspill, rollespill og kortspill, alt satt til en fantasiverden inspirert av slavisk mytologi.

Tipper dette er en nybyggerenhet.
Tipper dette er en nybyggerenhet.

Mange muligheter

Du starter ved å velge deg en gud, som må prøve å sikre at de rettroende overlever i en verden som generelt er ute etter å ta knekken på dem. Som i tradisjonelle imperiebyggere kan du utvide territoriet ditt, bygge nye byer, drive diplomati og (sannsynligvis også) krigføring, samtidig som du utforsker de datagenererte miljøene på jakt etter ressurser.

Men du kan også velge en nomadisk tilværelse, eller vandre rundt i spillets verden for å se hva slags utfordringer du støter på. Kamp utspiller seg gjennom et slags kortspill, slik som i originalen, og denne gangen må du også forholde deg til din mentale og åndelige styrke.

Alt i alt en interessant blanding, altså. Spillet er ute på Steam og GOG (følg lenkene på det offisielle nettstedet). Her kan du se en trailer, som går i en litt merkelig retning:

En kommentar om “Dykk inn i et slavisk eventyrunivers i Thea 2”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.