Ny utvidelse for det fabelaktige strategispillet Battle Brothers

Reis til det kalde nord der lokalbefolkningen fortsatt følger de gamle gudene.

Battle Brothers er, som faste lesere sikkert har fått med seg, et av favorittspillene mine fra de senere år. I dette spillet får du rollen som lederen for et kompani med leiesoldater i en dyster, middelaldersk fantasyverden, der du får frihet til å reise hvor du vil og arbeide for hvem du vil. Det er litt Mount & Blade, litt Jagged Alliance, og litt Darklands – og veldig gøy.

Snø og menneskeofring

Kampene er litt som sjakk, men med mer blod.
Kampene er litt som sjakk, men med mer blod.

Du kan lese inntrykkene mine fra et par år tilbake for å finne ut mer om selve spillet. Nå må jeg nemlig frem til selve nyheten her, som er at det har fått sin andre ekspansjon. Denne heter Warriors of the North, og utvider spillkartet nordover der vi finner en ny fraksjon med barbariske krigere som følger gamle guder med sans for menneskeofring og plyndring.

Nye legendariske lokasjoner og ekstra mektige fiender loves også, samt nye kontrakter, mer utstyr, og sikkert også nye unike hendelser. Ekspansjonen inkluderer også muligheten til å velge en av ti nye forhistorier for kompaniet ditt, der flere innebærer spesialregler og -mål for resten av spillet.

På den måten får du en ny opplevelse enten du velger å dra opp i det kalde nord eller holde deg i områder med litt mer fornuftig temperatur. Ikke at de er så mye tryggere, spesielt ikke etter at forrige ekspansjon fylte skogene med monstre.

Så langt virker spillmiljøet veldig fornøyd med den nye ekspansjonen. Her er en liten teaser:

En kommentar om “Ny utvidelse for det fabelaktige strategispillet Battle Brothers”

  1. Så mange spill, så liten tid… Nå ligger jeg skikkelig på etterskudd. Tror jeg må ta en uke fri til å bare spille for å komme a jour.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.