Det første Guilty Gear-spillet har blitt relansert digitalt

Frister det med litt klassisk 2D-slåssing fra Japan?

Arc System Works har, uten den helt store fanfaren, relansert Guilty Gear på Steam, PlayStation 4 og Switch. På Switch er det ifølge Gematsu ute i en samlepakke (Guilty Gear 20th Anniversary Package) sammen med Guilty Gear XX Accent Core Plus R fra 2007, mens versjonene for PC og PS4 ser ut til å stå på egne bein.

Ok?
Ok?

Klassisk 2D-slåssing

Guilty Gear er et 2D-slåssespill som opprinnelig ble sluppet for PlayStation i 1998, og finner sted i en postapokalyptisk verden ødelagt av en krig mellom menneskene og organiske våpen som kalles Gears. Nå har en gjeng eksperter på kampkunst startet en turnering for å hindre at Gears-lederen blir vekket til live igjen (og jeg aner ikke hvordan det gir mening).

Poenget er uansett at tretten unike karakterer slåss så fillene fyker, i klassisk Street Fighter-stil. Spillet fikk opprinnelig mye skryt for sitt raske gameplay og flotte pikselgrafikk, og anmelderne la også merke til at det hadde en god dose humor. Men det har også fått kritikk for å ikke være like velbalansert som konkurrentene fra Capcom og SNK.

Et aspekt der spillet skiller seg fra de fleste andre i sjangeren, er at det har egne angrep som kan brukes for å i praksis vinne kampen med ett slag. Disse bør du naturlig nok se opp for.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.