Switch har fått flere nye arkadespill

Solomon’s Key og Alpine Ski er to av klassikerne som har blitt relansert på Nintendos plattform.

Japanske Hamster fortsetter å relansere klassiske arkadespill på Switch. Denne uken har de sluppet Solomon’s Key, et action-/hjernetrimspill der du må navigere figuren din gjennom 50 rimelig tøffe nivåer fulle av fiender og utfordringer.

Mange har nok hørt om dette spillet.
Mange har nok hørt om dette spillet.

Spillet fikk versjoner for de fleste hjemmeplattformene, og NES-versjonen er faktisk allerede tilgjengelig på Nintendo Switch Online. Dette er imidlertid den japanske arkadeversjonen fra 1986, men både menyer og manual er på engelsk.

Et par andre utgivelser

I forrige uke lanserte Hamster Taito-spillet Alpine Ski, et veldig enkelt skispill fra 1981 som både inkluderer slalom, skihopp og utfor (riktignok med en god del flere trær i løypa enn det regelverket hadde tillatt i virkeligheten). Hvis du husker Commodore 64-spillet Olympic Skier, var det en rimelig skamløs klone av Alpine Ski.

Jeg kan også nevne et par andre utgivelser som har kommet siden sist gang jeg nevnte Hamster på Spillhistorie, nemlig et fargerikt lite arkadespill som heter Buta San og et vertikalskrollende romskytespill ved navn Image Fight.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.