Commander Keen gjenfødes – som mobilspill

«En ny opplevelse for en ny generasjon fans.»

Om du er en av de mange som vokste opp med Commander Keen-spillene på PC, er du kanskje interessert i å høre at serien vender tilbake. På mobile plattformer, riktignok. Og som «free to play»-spill. Og ment for en ny generasjon med fans, ikke de gamle. Så, eh, kanskje ikke?

Ærlig talt, jeg aner ikke. Det er lett for oss gamle grinebitere å syte og gnåle når utgivere gjør uventede ting med spillseriene vi liker, men samtidig … hva er egentlig poenget med å hente frem Commander Keen-navnet om man ikke skal lage noe som appellerer til de som har følelser for disse seriene i utgangspunktet?

Det er forøvrig heller ikke så lett å se hvordan Bethesda har tenkt å tiltrekke seg en ny generasjon med fans basert på det vi får se i denne videoen:

Så okay, Bethesda sier vi får en frisk og underholdende nytolkning av id Softwares klassiske Commander Keen-serie, og spillet kombinerer altså noe som skal minne om plattformhopping med et samlekortbasert opplegg. Spillet får enspiller, flerspiller og sikkert massevis av mikrotransaksjoner.

Her er enda en video, som tilsynelatende har kostet mer å lage enn spillet den skal promotere:

Snakkes!

En kommentar om “Commander Keen gjenfødes – som mobilspill”

  1. husker eg spilte keen på min 486 da lydkort ikke var standard på pc. Ble brukt mange timer på keen serien. Dette derimot så ikke ut som noe jeg orker å spille

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.