Her er Dishonored-skapernes nye spill

Deathloop følger to leiemordere som sitter fast i en tidssløyfe.

Arkane har et rulleblad med massevis av klassikere, inkludert de populære Dishonored-spillene. Nå har Bethesda (som eier studioet) annonsert deres neste spill, Deathloop. Her finner handlingen sted på ei øy der det tydeligvis har skjedd ganske katastrofale ting, og følger to leiemordere som sitter fast i en Groundhog Day-aktig tidssløyfe.

Lite konkret informasjon

Den ene ønsker å bryte sløyfa, og den andre ønsker å bevare dem. Begge er overbevist om at løsningen deres er å drepe den andre, noe som strengt tatt ikke virker så sannsynlig med tanke på at vi ser begge dø flere ganger i traileren under. Underveis må spillerne også jakte på en rekke andre mål rundt på øya, som tilsynelatende har nok av tungt bevæpnede galninger.

Spillet beskrives som et førstepersons actionspill, med «slående miljøer og sirlig detaljerte nivåer», og som forventet loves vi stor frihet til å løse de ulike situasjonene som vi ønsker det selv. Dette er selve varemerket til Arkane, så det skulle nesten bare mangle.

Bethesda har ikke sluppet veldig mye informasjon enda, og traileren under fortsetter dette årets E3-trend: Den er skikkelig stilig og velprodusert, men sier fint lite om selve spillet. Deathloop har ingen dato enda, og vi vet faktisk heller ikke hvilke plattformer det kommer til.

2 kommentarer om “Her er Dishonored-skapernes nye spill”

    • Ja, mye bullshit. Virker som mesteparten av poenget med de fleste trailerne er å vise hvor tøffe i trynet de forskjellige spillfigurene er.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.