Og prisen for årets kuleste E3-trailer går til…

M.C. Escher-aktige Superliminal. Ta en titt.

Årets E3-trailere har stort sett vært mystisk blottet for video som faktisk viser genuint innhold fra spillet de skal promotere, så da er det forfriskende at en av de desidert beste trailerne fra messen går den andre veien. Superliminal-traileren er en ren gameplay-video, som likevel klarte å få meg til å måpe av begeistring.

Jeg skal ikke spoile noe, så her er den:

Optiske illusjoner

Jeg har ikke funnet noen skjermbilder.
Jeg har ikke funnet noen skjermbilder.

Superliminal er altså et førstepersons hjernetrimspill som leker med perspektiver (eller der du må leke med perspektiver). Traileren viser selvsagt ikke i hvor stor grad utviklerne har klart å komme opp med varierte og spennende puslenøtter og situasjoner for et helt spill, men den viser i alle fall et fantasifullt konsept jeg gleder meg til å se mer av.

Spillet har vært under utvikling i lang tid allerede, og om du følger med på indie-scenen, vil du kanskje kjenne det igjen som Museum of Simulation Technology. Det ble faktisk først annonsert så langt tilbake som i 2014, så det har tydeligvis tatt sin tid å få alt på plass her. Superliminal har ingen lanseringsdato enda.

PS: Selv om jeg syntes dette er den kuleste E3-traileren så langt, var det en annen som stjal hjertet mitt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.