JRPG-klassikeren Ni No Kuni: Wrath of the White Witch slippes i nye utgaver

Retrokalaset på årets E3 fortsetter. Nå kommer Ni No Kuni til Switch, mens PC og PS4 får Remaster-versjoner av spillet.

Årets E3 har hatt overraskende mye retrospillnytt, såpass at jeg ikke klarer å få med meg alt. Men her er i alle fall én nyhet til: 2013-utgivelsen Ni No Kuni: Wrath of the White Witch slippes på Nintendo Switch, og får dessuten nyversjoner for PC og PlayStation 4.

Legendarisk samarbeidsprosjekt

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch ble opprinnelig utviklet av den legendariske spillutvikleren LEVEL-5 i samarbeid med det enda mer legendariske animasjonsstudioet Studio Ghibli. Handlingen følger en ung gutt ved navn Oliver, som har mistet moren sin under tragiske omstendigheter, og reiser til en annen verden i et forsøk på å få henne tilbake.

Det er originalversjonen av spillet som slippes på Switch, mens PC og PS4 får nyversjoner. Begge disse byr på bedre grafikkoppløsning (opp til 4K på PlayStation 4 Pro) og en bildeoppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund, men ellers ser det ut som de er trofaste mot originalspillet.

Alle tre utgavene slippes den 20. september. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.