Kultklassikeren Commandos 2 får nyversjon

Sammen med romerspillet Praetorians – begge kommer til PC og konsoll.

Kalypso har annonsert at de jobber med HD-versjoner av både Commandos 2 og Praetorians. Begge kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, og Commandos 2 HD Remastered dukker også opp på Switch og nettbrett. Lanseringene skal etter planen finne sted i løpet av fjerde kvartal.

Commandos 2 HD Remaster.
Commandos 2 HD Remaster.

Taktikk under andre verdenskrig

Commandos 2 HD Remastered er altså basert på taktikkspillet Commandos 2, der du må ta en liten gruppe spesialsoldater inn bak fiendens linjer under andre verdenskrig. Spillet kombinerer sniking og taktisk kamp, i detaljerte 2D-nivåer sett fra fugleperspektiv. Du må utnytte deg både av miljøene og egenskapene til de individuelle soldatene dine for å lykkes.

Nyversjonen skal komme med oppdatert grafikk og forbedrede kontroller. I tillegg skal øvingsdelen være utvidet, for å gjøre spillet lettere å komme inn i (Commandos 2 er ikke kjent som noe lett spill, så det kommer sikkert godt med).

Praetorians HD Remaster.
Praetorians HD Remaster.

Tilbake til romertiden

Praetorians HD Remaster er basert på romerstrategispillet Praetorians, et sanntidsstrategispill satt til tredimensjonale miljøer. Spillet droppet basebygging og slikt, og fokuserte i stedet på autentisk militærtaktikk fra romertiden. Kamphandlingene finner sted i alt fra Egypt til dagens Frankrike. I likhet med Commandos-spillene, er Praetorians kjent for sin høye vanskelighetsgrad.

Nok en gang loves vi oppgradert grafikk, og et nytt kontrollsystem. Flerspiller er også implementert. Her er en video der vi får se litt av begge spillene, mens grunnleggeren av originalskaper Pyro Studios, Ignacio Pérez Dolset, forteller litt om dem:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.