Klassisk racing i Circuit Superstars

Square Enix’ nye bilspill byr (forhåpentligvis) på moro i fugleperspektiv.

Selv om jeg elsker å bruke førstepersonsperspektiv i spill som Dirt Rally, bruker mange av favorittbilspillene mine fugleperspektiv. Fra Death Rally til SuperCars og Skidmarks til Micro Machines, dette er en type bilspill som tradisjonelt har levert mye moro.

Vroom!

Nyannonsert racingspill

Circuit Superstars er et nytt spill i sjangeren. Det kommer til Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC (Steam) neste år, og utgis av Square-Enix. Spillet kombinerer ifølge utgiveren arkaderacing med et par hakk mer realisme enn det vi kanskje er vant med, slik at det skal være lett å starte å spille, men tilby mye dybde for de som vil sette perfekte rundetider.

Ellers loves vi et rikt utvalg disipliner, fra GT-racing til offroad og til og med lastebiler. Utvikleren bak spillet er fra Mexico og heter Original Fire Games, og teamet inkluderer folk med kombinert 15 år med ekte racingerfaring. Med andre ord kan vi håpe at de vet hva de driver på med. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.