Nå kan du grabbe Toonstruck på GOG

Pek-og-klikk-klassikeren er gratis denne helgen.

Toonstruck er ikke like godt kjent som eventyrklassikerne fra LucasArts (og i mindre grad, Sierra), men det er likevel et av nittitallets mest anerkjente pek-og-klikk-eventyr. Nå kan du skaffe deg spillet gratis på GOG, frem til 16. juni (GOG går ikke i detalj om når på døgnet spillet slutter å være gratis, så jo før du er ute, jo bedre).

Unik grafikkstil

Toonstruck. Bilde: GOG.
Toonstruck. Bilde: GOG.

I Toonstruck spiller du en tegnefilmskaper ved navn Drew Blanc, spilt av smått legendariske Christopher Lloyd. Han blir på mystisk vis sugd inn i TV-en sin og havner i tegnefilmverdenen han selv har skapt, og resultatet er ikke helt ulikt filmklassikeren Who Framed Roger Rabbit. Spillets tegnefilmverden og figurene der er tegnet for hånd, mens hovedpersonen er filmet og scannet inn.

I tillegg til Christopher Lloyd (som spilte i nettopp Who Framed Roger Rabbit, i tillegg til Back to the Future-filmene) finner vi stemmene til blant annet Dan Castallaneta og Tress MacNeille fra The Simpsons, MASH-veteranen David Ogdon Stiers og den ikke helt ukjente Tim Curry.

Da jeg skrev en artikkel om klassiske eventyrspill som ikke kom fra verken LucasArts eller Sierra, var Toonstruck et av spillene jeg trakk frem.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.