Blaster Master Zero er ute på Steam

Dette er en trofast oppfølger til NES-spillet Blaster Master fra 1988.

Sunsoft-spillet Blaster Master har fått oppfølger, over 30 år etter at det kom ut. Blaster Master Zero har vært ute på Switch en stund (og til og med fått en oppfølger der), og er nå lansert for Steam. Utviklerne i Inti Create forteller at de har brukt originalspillet som base, men lagt til nye omgivelser, bosser og spillelementer, og generelt gjort en god del forbedringer.

Det ser ganske artig ut.
Det ser ganske artig ut.

Action i lange baner

Blaster Master Zero er et actionspill der du må utforske store miljøer bak spakene på en slags buggy. Men du kan når som helst hoppe ut av kjøretøyet ditt, for å bevege deg rundt til fots og nå steder som er utilgjengelige ellers.

Disse sekvensene er sideskrollende, litt som i et plattformspill. Men Blaster Master Zero har også ovenfra-og-ned-sekvenser, der du navigerer figuren din rundt i grotter på jakt etter bossene som holder til der.

Du kan spille alene, eller samarbeide med en annen spiller. Det ser generelt ganske gøy ut, og tilbakemeldingene det har fått på Steam er også positive. Her er en trailer:

Funfact: Blaster Master ble opprinnelig sluppet i 1988, men for oss her i Europa ble det ikke tilgjengelig før i 1991. På noen områder har i alle fall verden blitt bedre.

Funfact 2: Originalversjonen av Blaster Master er et av spillene som er tilgjengelig for de med Nintendo Switch Online.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.