Contra-aktige Blazing Chrome har fått slippdato

Her får vi intens 2D-action i klassisk stil.

Hvis du har gode minner fra klassiske 2D-actionspill på SNES, MegaDrive og Amiga, bør du kanskje hive Blazing Chrome inn i lista over spill å følge med på. Her sendes vi rett tilbake til nittitallet, med et spill som både i stil og utførelse kunne glidd rett inn på en av datidens populære plattformer.

Nå har spillet fått slippdato – den 11. juli dukker det opp på PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch.

Flotte piksler.

Redd menneskeheten fra utryddelse

Blazing Chrome finner sted i en verden der robotene har tatt over, og du må prøve å hindre dem i å utrydde de siste restene av menneskeheten. Du kan velge mellom motsstandssoldaten Mavra eller den opprørske roboten Doyle, og så er det bare skyte alt som beveger seg. Best blir det utvilsomt hvis du får med deg en venn, i samarbeidsmodus.

I anledning datoannonseringen har utgiver The Arcade Crew sluppet denne intense traileren (som demonstrer to «skjulte» spillfigurer man kan låse opp underveis):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.