Sjekk denne videoen fra go-kart-spillet KartKraft

Banene skal være gjengitt ned til millimeteren, takket være laserscanning.

KartKraft er en go-kart-simulator som er i «early access» på Steam, men som etter planen skal lanseres på PlayStation 4 og Xbox One også når utviklingen er over (senere i år). Den opprinnelige tidliglanseringen gikk meg hus forbi, men da jeg tilfeldigvis så den nyeste videoen fra spillet ble jeg umiddelbart interessert. Her er den:

Det ser ganske intenst ut, ikke sant? Spillet skal visstnok være svært realistisk, og gå så dypt at du faktisk kan bygge go-karten din fra bunnen av ved hjelp av over tusen deler. Dermed kan du skreddersy det vesle fartsmonsteret etter dine ønsker.

Banene skal også være temmelig autentiske, takket være laserscanning. Utviklerne sier at de skal være gjengitt nøyaktig ned til millimeteren, noe som nesten høres litt absurd ut. Totalt skal det endelige spillet ha ti offisielt lisensierte baner, men tidligversjonen har kun fire per nå.

Spillet har imidlertid én ganske svær ulempe, nemlig at du må ha konstant tilgang på nettet for å spille det. Dette er fordi utviklerne av en eller annen grunn lagrer karrieren din i den beryktede nettskyen. De skriver på nettstedet sitt at de vurderer å tilby offline-funksjonalitet i fremtiden, men at de per nå konsentrerer seg om andre ting.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.