Nå har Sega lansert en bedre versjon av Virtua Racing

Racingklassikeren har fått en rekke justeringer og forbedringer foran Sega Ages-utgivelsen.

En av de største grunnene til at jeg av og til sugler etter en Switch er Sega Ages, en spillserie der Sega relanserer gamle klassikere i forbedret utgave. Denne uken har de sluppet to spill i serien, nemlig racingklassikeren Virtua Racing og plattform-/actionspillet Wonder Boy: Monster Land.

Hvor mange spillere, sa du?
Klarer du å samle nok venner i stua?

Klassisk arkaderacing

Virtua Racing imponerte mange da det ble sluppet i arkadehallene i 1992. Spillet hadde ekte, tredimensjonale miljøer som man suste gjennom i høy hastighet, og spillet ble også en kjempesuksess på markedet. Spillerne settes bak rattet på en Formel 1-bil på tre baner, og du kan selv velge hvor mange runder du vil spille. Husk å stoppe innom depotet underveis!

Sega Ages-utgaven er trofast mot originalen, men byr på høyere bildeoppdateringsfrekvens, langt bedre synsrekkevidde og en helt ny reprisefunksjon. I tillegg kan opp til åtte spillere spille mot hverandre, på samme konsoll.

Wonder Boy: Monster Land er som nevnt også ute, og her har Sega lagt til New Game+, som du kan starte når som helst (du trenger ikke å fullføre spillet for å få tilgang), der du får muligheten til å fortsette etter å ha fått Game Over. Flere andre nye spilltyper er også inkludert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.