Nå har Final Fantasy XIV fått en gratis prøveversjon

Samtidig har Square Enix lansert en ny ekspansjon for MMO-spillet.

Har du hatt lyst til å teste det japanske MMO-spillet Final Fantasy XIV? Nå har utgiver Square Enix lansert en gratis prøveversjon som gir deg nesten ubegrenset tilgang på spillet uten å betale for det – du kan ha opp til åtte karakterer, som hver kan tas opp til nivå 35. Det burde vel være mer enn nok tid til å finne ut om spillet er for deg eller ikke.

Ny utvidelse

Samtidig har selskapet lansert en ny ekspansjon for spillet. Denne heter Shadowbringers, og finner sted i et område som kalles Norvrandt. I tillegg til de nye miljøene kommer den med to nye jobber, to nye raser, nye monstre og muligheten til å ta med seg ulike ikke-spillende karakterer i grottene via et nytt «trust»-system.

Den utgaven av Final Fantasy XIV som spilles i dag ble opprinnelig sluppet i 2013, og Shadowbringers er faktisk kun den tredje ekspansjonen for spillet. Dette er et tradisjonelt, abonnementsbasert MMORPG-spill, og selv om det begynner å dra på årene, er det fortsatt populært. Faktisk hevder Square Enix at det aldri har hatt flere samtidige abonnenter enn nå.

Her er en trailer for den nye ekspansjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.