Nå kan du spille gjennom den tredje sesongen av Stranger Things

Det offisielle spillet er ute.

Netflix har akkurat lansert den tredje sesongen av Stranger Things, og i den forbindelse har det også dukket opp et offisielt dataspill laget i retrostil. Det heter Stranger Things 3: The Game, og skal visstnok følge handlingen i den tredje sesongen ganske slavisk – så det er neppe noe du bør spille før du har sett episodene.

Spillet bruker et isometrisk perspektiv.

Enspiller og samarbeidsmodus

Stranger Things 3: The Game lar deg og eventuelt en venn utforske Hawkins, løse gåter og bekjempe både menneskelige og høyst ikke-menneskelige fiender. Spillerne kan velge mellom tolv spillbare figurer fra serien, som alle har egne unike egenskaper, og det skal også være mulig å skaffe og oppgradere ulike hjelpemidler slik at figurene kan spesialiseres ytterligere.

Spillet er ute på det aller meste av plattformer. Det ser rimelig forseggjort ut, med god, gammeldags pikselkunst og omgivelser inspirert av serien. Prisen syntes jeg riktignok virker litt høy for denne typen retroutgivelse – 175,53 kroner skal utgiver BonusXP ha for Steam-versjonen – men det er jo en høyst subjektiv vurdering.

Her er en trailer:

Jeg har ikke startet å se den tredje sesongen av Stranger Things enda, siden jeg straks skal på ferie. Men jeg gleder meg til å ta fatt på den. Riktignok er jeg ikke like entusiastisk som jeg var før sesong to; i motsetning til den første sesongen, som var veldig fokusert og klarte å opprettholde spenningen hele tiden, var toeren litt for rotete i mine øyne.

Dette er noe jeg syntes skjer stadig oftere i nye serier. Den første sesongen er skikkelig spennende og godt bygd opp rund én spennende handling, og så kommer sesong to og plutselig skal alle bifigurerene ha sine egne personlige og ofte såpeopera-aktige historier som stykker opp handlingen og kommer i veien for moroa.

Stranger Things’ andre sesong var ikke så ille at jeg ga meg med serien (på tross av den episoden), men jeg håper skaperne har skjerpet seg litt foran sesong tre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.