Romerstrategi i Field of Glory: Empires

Storstrategispillet har fått en god mottakelse så langt.

Slitherine har lansert storstrategispillet Field of Glory: Empires, og hvis du har lyst til å prøve deg på litt romerstrategi, ser det ut til at du bør vurdere å ta en titt.

Spillet har nemlig fått mye skryt så langt – skjønt det skal påpekes at få av de positive brukeranmeldelsene det har fått er uten negative innvendinger, så ikke forvent en blankpolert opplevelse ala Paradox.

Field of Glory: Empires er altså et storstrategispill satt til romertiden, der du får kontroll over en av 77 tilgjengelige nasjoner, som må ledes ved hjelp av diplomati og politikk, handel og krigføring.

Kan slås sammen med Field of Glory II

Om du allerede eier Field of Glory II, som er et strategispill fokusert på individuelle slag, vil de to spillene slås sammen slik at kamphandlingene simuleres av Field of Glory-motoren og kan detaljstyres der.

Hvis ikke må du overlate selve krigingen til de virtuelle generalene dine.

Den erfarne strategispillskribenten Tim Stone har skrevet litt mer om Field of Glory: Empires på Rock, Paper, Shotgun. Han konkluderer slik:

Whatever flaws genre connoisseurs eventually winkle out, won’t – I suspect – survive for long; this is a flagship project for Slitherine and company boss and Ancient-era enthusiast Iain McNeil will be playing it as avidly as anyone. I’d be surprised if Field of Glory: Empires didn’t go down as one of 2019s best grand strategy offerings. At the very least it looks certain to be remembered as an essential add-on for the finest Ancients tactical wargame around.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.