Norske Milkmaid of the Milky Way er på vei til Switch

Pek-og-klikk-eventyret slippes allerede denne måneden.

Det norske pek-og-klikk-eventyret Milkmaid of the Milky Way får sin konsolldebut senere denne måneden. Den 22. august lanseres det nemlig for Nintendo Switch, og dermed får nye spillere muligheten til å oppleve det svært trivelige eventyret om Ruth, kuene hennes og en gjeng mystiske, blå vesener fra det ytre rom.

Spillutvikler Mattis Folkestad forteller til Spillhistorie.no at han tror det er et lite underskudd på historiedrevne spill på Switch, men at han samtidig er veldig spent på hvordan pek-og-klikk-sjangeren vil mottas på konsoll. Han tror uansett at Milkmaid of the Milky Way passer formatet godt.

En vanlig dag på gården.
En vanlig dag på gården.

– Jeg liker Switch svært godt selv, og de har en fin innstilling til indie-utviklere, forteller han.

Spillet har blitt godt mottatt

Så langt har Milkmaid of the Milky Way fått en svært god mottakelse, ikke bare fra oss:

– Spesielt har Apple trykt det til sitt bryst og vist det fram flere ganger i Apple App Store. I tillegg har det vært utrolig mange fine anmeldelser, både fra kritikere og spillere. Jeg er spesielt stolt over å ha 95% positiv score på Steam!

Mattis Folkestad jobber for tiden med et NFI-støttet spill som heter Embracelet, og det er også tenkt utgitt på Switch. Det var dette som ledet Folkestad til å sette i stand en Switch-versjon av Milkmaid of the Milky Way, som et prøveprosjekt på hva det innebærer å lansere et konsollspill.

Switch-utgaven slippes som nevnt den 22. august, og spillet er allerede ute på mobile plattformer og PC. Her er en fersk trailer fra det sjarmerende spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.