Retrotimen: Den uendelige historien

Bli med på en reise tilbake til fantastiske Fantasia.

Den uendelige historien er en film jeg elsket som barn, men ikke kan se i voksen alder fordi jeg vet ting. Det gjør for så vidt ikke så mye, for i likhet med resten av de som vokste opp på åttitallet kan jeg strengt tatt hele filmen utenat.

Sånn sett trenger jeg aldri å se den igjen heller, med mindre jeg skulle finne på å dele den med neste generasjon – da må jeg i så fall finne en unnskyldning som lar meg forlate rommet i et kvarters tid på et strategisk tidspunkt.

Uansett, dagens tema for Retrotimen er altså denne filmklassikeren fra 1984. I «studio» finner vi Lars, Remi og Rasmus, som legger ut på en times reise sammen med Bastian, Atreju, Falkor og resten av Fantasias fantastiske figurer. Hør hva de har å si her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Til slutt, hva med chiptune-versjonen av tittelmelodien, takket være gode, gamle SID (og Martin Galway):

PS: Jeg så faktisk siste episode av Stranger Things sesong tre i går kveld. Uten at det har så mye med saken å gjøre … kremt.

En kommentar om “Retrotimen: Den uendelige historien”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.