Kultklassikeren Bombuzal har plutselig blitt relansert

Spillet fikk i sin tid 97% av bladet Zzap!64. Nå er PC-versjonen ute på Steam, som det første av flere spill fra Mirrorsoft.

Spillutgiveren Mirrorsoft lanserte en bråte klassikere på åttitallet, før de i 1991 måtte legge ned virksomheten da moderselskapet Maxwell Communications gikk konkurs. Nå har utgiveren gjenoppstått fra de døde, og planen er å lansere en rekke av de gamle spillene deres på Steam i løpet av de kommende ukene.

Oops!

Klassiker fra Antony Crowther

Den første utgivelsen er Antony «Ratt» Crowthers hjernetrimspill Bombuzal. Dette spillet fikk hele 97% da Commodore 64-versjonen ble anmeldt av Zzap!64, skjønt det ser ut til å være PC-versjonen som har dukket opp på Steam.

Spillet gir deg rollen som et merkelig vesen som må navigere seg rundt i arenaer fulle av bomber og andre farer (slik som gulv som bare tåler å bli passert én gang). Artig nok har det to separate kameravinkler, nemlig en isometrisk vinkel og den tradisjonelle ovenfra-og-ned-vinkelen. Bombuzal har også mulighet for at to spillere kan spille sammen.

Opprinnelig kom Commodore 64-versjonen ut i 1988, mens PC-versjonen fulgte året etter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.