Age of Empires II: Definitive Edition har fått dato

Samtidig har nyversjonen av det første spillet blitt sluppet på Steam.

Nyutgaven av sanntidsstrategiklassikeren Age of Empires II blir lansert den 14. november, for Steam og Microsofts offisielle Windows 10-butikk. Fra før av har Microsoft bekreftet at uansett hvilken versjon du velger kan du spille mot alle andre, ettersom de er kompatible med hverandre hva flerspiller angår.

Mange forbedringer

Ikke på bildet: Den gigantiske hæren rett utenfor byporten, som skal ødelegge hele greia.

Age of Empires II: Definitive Edition får et nyinnspilt lydspor, grafikk i opp til 4K-oppløsning og en rekke andre forbedringer (slik som at du slipper å mikrostyre gårdene dine). Alt av innhold fra tidligere versjoner av spillet er med, pluss en ny innholdspakke som kalles The Last Khans. Totalt blir det altså 35 sivilisasjoner å velge mellom i Definitive Edition.

Det er vel lite poeng i å beskrive Age of Empires II – det virker som alle har spilt dette klassiske sanntidsstrategispillet på ett eller annet tidspunkt – men det er jo altså et historisk sanntidsstrategispill der du må sanke inn ressurser, bygge baser og forsvarsverker, og renske kartet for motspillere.

Microsoft har forresten akkurat sluppet Age of Empires: Definitive Edition på Steam. Denne nyversjonen av det første Age of Empires-spillet var tidligere eksklusiv for Windows 10-butikken.

Det gjenstår å se om de vil si noe om Age of Empires 4, som er under utvikling hos Sega-eide Relic (mest kjent for Dawn of War), i løpet av Gamescom-messen. Det begynner i alle fall å bli på tide nå!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.