Et nytt Syberia-spill er på vei

Syberia: The world before byr på nye eventyr med Kate Walker.

Syberia 3 fra 2017 må ha solgt ganske greit, for nå har utgiver Microids annonsert et nytt spill i samme serie. Nok en gang er det den belgiske tegneseriekunstneren Benoît Sokal som står bak roret, og nok en gang er det den amerikanske advokaten og eventyrersken Kate Walker som får hovedrollen.

Syberia: The world before skal ha vært under utvikling i atten måneder, og følger Kate Walker på en ny, eventyrlig reise. Den rimelig kortfattede pressemeldingen trekker frem seriens ofte drømmeaktige stemning og rike figurgalleri som elementer som skal videreføres, og vi loves selvsagt også gåter som ofte er sentrert rundt mystiske maskinerier.

Pressemeldingen sier blant annet dette om spillet:

This episode will invite us once again to follow the adventures of Kate Walker as she deals with a new investigation. This journey will take us across continents and through time periods to experience a journey rooted in the turmoil and tragedies of the twentieth century.

Dessverre har vi verken bilder eller video fra det nye Syberia-spillet, og vi vet ingenting om lanseringstidspunkt eller plattformer. Men Microids lover å fortelle mer snart. Toppbildet er fra Syberia 3. Her er en slags plakat hentet fra Games Press:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.