Heftige Wreckfest er ute på konsoll

Og PC-versjonen har fått store nyheter, men noen av endringene ser ut til å være kontroversielle.

Det actionfylte bilspillet Wreckfest endte opp som et av mine favorittspill i fjor (på tross av at jeg ikke var like begeistret for alle spillets aspekter), og nå er det endelig blitt gjort tilgjengelig også for konsollspillerne. I alle fall de som har Xbox One og PlayStation 4.

Ny versjon med mange endringer

Akkompagnert av konsoll-lanseringen har PC-versjonen fått en svær oppdatering. Den inkluderer fire nye baner pluss én ny Derby-arena (tenk Destruction Derby), fem nye kjøretøy og en rekke nye løp og andre greier å prøve seg på i enspillerkarrieren. Forhåpentligvis betyr dette at den siste delen av spillet er litt mer variert enn før.

Oppdateringen kommer også med en rekke forbedringer, slik som mer varierte datastyrte motstandere, en rekke flerspillerrelaterte forbedringer, bedre ytelse og en rekke endringer i grensesnittet.

De virker imidlertid ikke som alle er like begeistret for oppdateringen. Mange mener nemlig at Bugbear ikke bare har redusert skademodelleringen, men også har gjort selve bilkjøringen mye mer arkadeaktig. Det høres ikke så bra ut, fordi den realistiske og kompromissløse kjørefysikken er hovedgrunnen til at jeg elsket Wreckfest da jeg spilte det i fjor. Jeg har imidlertid ikke testet oppdateringen selv.

Her er uansett en fersk trailer, som også viser noen nyheter for gamle spillere. Jeg skal ikke klage på musikken i alle fall. Og ja, kollisjonene i traileren er representative for hva du vil oppleve i spillet – skjønt det trailermakerne ikke helt har fått med seg er at det er betydelig gøyere når du ikke krasjer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.