Stemningsfulle Blade Warrior hentes tilbake

Det sideskrollende actioneventyret fra 1991 relanseres denne uken.

Etter august-lanseringen av Bombuzal er nye Mirrorsoft straks tilbake med nok en relansering. Denne gangen er det Blade Warrior de har hentet frem fra arkivene, og dette er et spill som om ikke annet skilter med en veldig interessant grafikkstil.

Hugg og slå

Distinkt grafikkstil.

Blade Warrior er et todimensjonalt slåssespill satt til en dyster fantasiverden truet av evig mørke. Du styrer en hellig kriger som ved hjelp av sverd og magi må utfordre de onde maktene og prøve å redde verden. Gradvis kan du også forbedre styrken din, ved hjelp av magiske gjenstander.

Det er som nevnt grafikkstilen som virkelig skiller seg ut med Blade Warrior – selve spillområdet og -figurene er helt sort, og tegnet som silhuetter mot den ofte dramatiske himmelen.

Spillet fikk en rimelig god mottakelse da det opprinnelig kom ut, men hvor godt det har holdt seg er selvsagt et annet spørsmål. En artig detalj er at det ble designet av Jason Kingsley, som grunnla utviklerstudioet Rebellion med broren sin samme år som Blade Warrior kom ut, og fortsatt er sjef i det selskapet.

Relanseringen finner sted den 5. september. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.