Utforsk et postapokalyptisk univers i Crying Suns

Dette er et FTL-inspirert spill med hint av Dune, Foundation og Battlestar Galactica.

Om du likte FTL, kan det godt være du bør holde et øye med Crying Suns. Demoen som ble lansert (på Steam) for en stund siden har gitt utviklerne mange positive tilbakemeldinger, og nå har de annonsert at det ferdige spillet skal slippes i løpet av måneden.

Høy vanskelighetsgrad

Alltid litt trist når stjernene griner.

Crying Suns beskrives som et «taktisk roguelite» der du leder en flåte med romskip som må utforske et dataskapt univers. Handlingen finner sted etter at et en gang så mektig imperium har falt helt sammen, og menneskeheten er på randen av utryddelse.

Du er en klone av en legendarisk admiral, som har blitt hentet frem fra veksttanken av en robot ved navn Kaliban. Jobben din er å finne en hemmelig forskningsinstallasjon der du forhåpentligvis også kan finne menneskehetens siste sjanse til å overleve.

Spillet skilter med taktisk kamp mellom slagskip og flåtene deres, over 300 historie-hendelser som kan finne sted underveis, og naturlig nok en rimelig høy vanskelighetsgrad. Utviklerne nevner Foundation, Dune og Battlestar Galactica som inspirasjonskilder (i tillegg til det tidligere nevnte FTL), så det blir nok ikke det lystigste spillet i verden.

Etter lanseringen på PC og Mac skal spillet slippes på iPad. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.