Her er et glimt av System Shock 3

Utviklerne har lansert en teaser-video fra det etterlengtede spillet.

System Shock 3 ble annonsert så langt tilbake som i 2015, men nå kan det endelig se ut som spillet begynner å nærme seg. Utviklerne i Otherside Entertainment har nemlig sluppet en teaser-video med film fra spillet, der vi får et inntrykk av hvordan det hele kommer til å ta seg ut. Spoiler: Videoen har rikelig med blodige detaljer, og en velkjent kvinnestemme i bakgrunnen.

Holder fortsatt kortene tett til brystet

Nytt skjermbilde.

Det er fortsatt ikke så voldsomt mye vi vet om det tredje System Shock-spillet, utover at det skal følge tett i forgjengernes fotspor og by på førstepersons action og sniking i relativt åpne miljøer, der det alltid skal være rom for flere tilnærmingsmåter.

Utviklingen ledes av erfarne Warren Spector, som i tillegg til å ha stått bak klassiske Deus Ex også var produsent for det første System Shock-spillet, og har vært involvert i utviklingen av titler som Wing Commander, Ultima Underworld, Ultima VII: Part Two og, eh, Epic Mickey.

Lenge var det meningen av spillet skulle gis ut av Starbreeze Entertainment, men etter at det selskapet havnet i økonomisk uføre kjøpte Otherside Entertainment tilbake rettighetene (hvor pengene kom fra vet jeg ikke, men en litt uggen følelse i magen sier at spillet blir eksklusivt for en viss butikk på PC).

Jeg får ikke til å embedde videoen akkurat nå, så du får se den på YouTube. Her er imidlertid noen skjermbilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.