Killer Queen Black byr på Joust-inspirert dysting

Kommer til Switch og PC om ikke lenge, og støtter flerspiller på tvers av plattformene.

Husker du arkadespillet Joust fra Williams? Det var en todimensjonal sak inspirert av ridderdysting, bare at man fløy rundt på svære fugler, og målet var å treffe fienderiddere med lansen uten å selv bli dyttet av fuglen. Spillet støttet også flerspiller for to, der man kunne samarbeide eller kjempe mot hverandre.

Ser litt Amiga-aktig ut, egentlig.

Nytt spill utvikler konseptet videre

Killer Queen Black er et nytt indie-spill for PC og Switch, som åpenbart har hentet inspirasjon fra arkadeklassikeren. Men dette spillet har også massevis av egne ideer og mekanismer, og lar spillerne (som det kan være opp til åtte av her) bekjempe hverandre via dysting, samling av bær eller, uh, sneileridning.

Heldigvis byr spillet på en øvingsdel der man kan spille mot dataspillere før man eventuelt prøver seg mot andre mennesker, slik at man kan lære seg de mange særegenhetene. Spillet støtter både lokal og nettbasert flerspiller, og Switch- og Steam-spillere kan dessuten spille mot hverandre (og snakke med hverandre via Vivox).

Lanseringen skal finne sted den 11. oktober, og spillet kommer altså til diverse PC-butikker i tillegg til Switch. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.