Nå kan du teste A Plague Tale: Innocence

Er dette historiedrevne actioneventyret så bra som vi skal ha det til? Test demoen selv.

A Plague Tale: Innocence leverte det som fortsatt står som en av årets beste nye spillopplevelser for min egen del, og hvis du ikke har prøvd spillet enda, kan du teste en demo nå. Den er tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC (Steam), og byr på hele spillets første kapittel.

Liker du rotter?
Liker du rotter?

Pest og massedrap i middelalderen

Spillet finner sted i middelalderens Frankrike. Handlingen følger Amicia og Hugo, to barn som opplever at inkvisisjonen angriper familiens gods og tvinger dem på flukt. Amicia må så beskytte Hugo på en lang reise gjennom en stadig mer apokalyptisk og grusom verden. Her kan du lese mer om A Plague Tale: Innocence, og hva jeg syntes om det.

Demoen inkluderer altså spillets første del, og jeg må jo påpeke at selv om hele spillet er historiedrevet, er den første delen naturlig nok litt mer preget av mellomsekvenser og slikt enn det gjennomsnittlige nivået. Den er for all del representativ, men ikke tro at det er like tett mellom mellomsekvensene i hele spillet.

Her er lanseringstraileren:

Og her er en fersk trailer lansert i forbindelse med demoslippet (jeg syntes den var litt rotete, så jeg vil heller anbefale de som ikke kjenner spillet å se lanseringstraileren):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.