Nå kan du få GTA: San Andreas gratis

… om du laster ned Rockstars nye «launcher» og spillbutikk.

Hvis du føler at det er litt stusselig å bare ha Steam, Epic, Uplay, Origin og GOG Galaxy, kan du nå laste ned Rockstar Games Launcher for å ha et separat program for å starte (og kjøpe) Rockstar-spill. Hvis du kanskje ikke har den følelsen, frister Rockstar med et gratis spill for å få deg til å laste den ned likevel.

Dette spillet er Grand Theft Auto: San Andreas, som var det siste og største spillet basert på motoren fra grensespengende GTA III. Her får du utforske hele tre svære byer, og et gigantisk landområde mellom dem, og selvsagt skape store mengder kaos der.

Dette er et rimelig stort spill.

Grand Theft Auto: San Andreas kom opprinnelig ut i 2004 for PlayStation 2, og endte opp som det bestselgende spillet noensinne for den konsollen. Året etter ble det sluppet for Xbox og Windows, og Xbox-versjonen ble gjort kompatibel med Xbox One i 2018.

I tillegg til all den vanlige kritikken GTA-spillene får, ble dette kjent for «hot coffee»-saken, der en PC-modifikasjon låste opp en skjult sexscene i spillet.

Rockstar Games Launcher

Den nylanserte Rockstar Games Launcher er altså et eget program (pluss spillbutikk) som skal la deg starte dine Rockstar-spill, inkludert spill kjøpt på andre digitale butikker eller i fysisk format. Tjenesten skilter med skylagring og automatiske oppdateringer.

Programmet vil også oppdage eventuelle Rockstar-spill allerede installert, og lagrede spill for disse. Hvis du allerede har brukt Rockstar Games Social Club, for eksempel for å spille Grand Theft Auto V, trenger du ikke å registrere deg på nytt.

Det er jo fristende å tenke seg at selskapet investerer i dette programmet delvis for å kunne tjene mest mulig penger på direktesalg når de lanserer Red Dead Redemption 2 for PC, men enn så lenge har de ikke annonsert noen slike planer. Skjønt tjenestens eksistens gjør det i alle fall litt mindre sannsynlig at et eventuelt Red Dead Redemption 2 blir eksklusivt for den butikken du vet.

En kommentar om “Nå kan du få GTA: San Andreas gratis”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.