Infinity: Battlescape lover gigantiske romslag

Hundrevis av spillere skal kunne spille sammen, i et univers bestående av et solsystem i full skala.

I sted skrev jeg om Close Combat: The Bloody First, som egentlig skulle komme i 2014 men nå har fått lanseringsdato i oktober. Her er nok et spill som har tatt seg god tid under utviklingen – røttene til romspillet Infinity: Battlescape går helt tilbake til forrige tiår og Infinity Combat Prototype som ble sluppet i 2006.

Over tusen spillere per server

Miljøene er datagenererte.

Infinity: Battlescape er riktignok et ganske annet spill enn det massive, Elite-inspirerte flerspillerspillet utviklerne først så for seg. Her er fokuset på ren romkamp, i et solsystem skapt i fullskala. Hver server skal potensielt kunne ha over tusen spillere samtidig, der alle eksisterer i samme univers og hundrevis av skip kan delta i individuelle slag rundt om i solsystemet.

Ambisiøse saker, altså, men det gjenstår selvsagt å se hvor godt det fungerer i praksis. Vi slipper i alle fall å vente så veldig lenge, for Infinity: Battlescape skal slippes i «early access» den 27. september. Altså førstkommende fredag.

Spillet skal etter planen være i «early access» i seks måneder til ett år, mens utviklerne balanserer produktet og legger til nytt innhold. De mener imidlertid at også dagens versjon er underholdende å spille over lengre perioder.

Dessverre er det per nå ingen enspillermuligheter i Infinity: Battlescape, skjønt utviklerne åpner for at en solomodus kan introduseres senere. Her kan du se en fersk trailer for spillet (utviklerne er åpenbart fornøyd med skyteknologien sin):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.